VÄRMEPUMP    LUFTKONDITIONERING    VENTILATION    SERVICE    BILDER    OM OSS    GRATIS ANALYS    KONTAKT
 
  Detta kan vi hjälpa till med
Reservdelsförsäljning
Felsökning & reparation
Underhållsservice
Byte av fläktmotor
Utbyte av värmepump
 

  Frågor och svar om underhållsservice
– Varför ska värmepumpen servas?
– Vad ingår in en service?
– Vad kostar det?

Se alla svar här!
 

  Besök vår webbshop!
Du som är ute efter tillbehör som till exempel fjärrstyrning, skydd, tak och filter bör besöka vår webbshop Värmepumptillbehör.se där du finner massor av prisvärda tillbehör samt de vanligaste reservdelarna.
 

  felsökning av Panasonic värmepump

Problem? Det löser vi!

Panasonic Nordics luftvärmepumpar har idag en extremt låg felprocent men ibland är oturen framme och värmepumpen fungerar inte som den ska. Vissa problem av lättare karaktär, som att göra rent filter eller byta en givare eller fläktmotor, kan den händige lösa själv medan andra problem kräver felsökning av tekniker på plats.

Tänk på detta innan du ringer oss

Panasonics luftvärmepumpar är utrustade med en så kallad självdiagnosfunktion som innebär att värmepumpen själv vet vad "sjukdomssymptomet" är och visar detta som en felkod i fjärrkontrollen.

När en sådan kod finns lagrad stannar värmepumpen och timerlampan på inomhusdelen börjar blinka. Utför då följande steg innan du kontaktar oss:

1. Lokalisera "CHECK-knappen" på din fjärrkontroll.
2. Tryck ner "CHECK" samtidigt som du riktar fjärrkontrollen mot inomusdelen tills du hör ett pipande ljud. Informationen i displayen försvinner då antingen helt eller så visas bara två streck.
3. Använd "pilknapparna" för timerinställning för att bläddra igenom felkoderna som visas i displayen. För varje gång du trycker pil upp eller pil ner visas en ny felkod samtidigt som ett pip hörs. När den felkod som gäller din anläggning visas piper det fyra eller fem gånger.
4. Notera felkoden (en bokstav följd av två siffror). Stäng av din värmepump med "OFF" på fjärrkontrollen.
5. Ring oss på 031-788 45 60 för rådgivning.


Inga prisöverraskningar

När du anlitar oss har du full kontroll på kostnaderna. Vi tar 1200 kr inkl. moms för en felsökning – och gör inga reparationer eller byten av delar utan att informera och komma överens om kostnaden i förväg. I priset ingår resa med totalt 5 mil. För längre resor debiteras 50 kr per mil som överstiger de 5 som ingår i priset.
 
  JN KLIMATKONSULT
Fältspatsgatan 3
421 30 Västra Frölunda
Tel. 031-788 45 60
info(a)jnklimatkonsult.se
FÖR FÖRETAG
Värmepumpar
Kyla till datarum/serverrum
Kyla till butik/salong/kontor
Uthyrning av AC
PRIVATPERSONER
Värmepumpar
Luftkonditionering
Service
Gratis analys
ÖVRIGT
Referenser
Om JN Klimatkonsult
Kontakt
Erbjudande