VÄRMEPUMP    LUFTKONDITIONERING    VENTILATION    SERVICE    BILDER    OM OSS    GRATIS ANALYS    KONTAKT
 
  Mer om luftkonditionering
Luftkonditionering i villa/lägenhet
Luftkonditionering i företagslokaler
Kyla till serverrum/datarum
Uthyrning av portabel AC
   Luftkonditionering till företag
 

Luftkonditionering till kontor, butik, restaurang, salong, gym...

Människan trivs som bäst och är effektivast vid en inomhustemperatur på 16 till 21 grader, beroende på om man har ett stillasittande eller fysiskt aktivt arbete.

Tyvärr är temperaturer på över 25 grader på arbetsplatser inte ovanliga. Den som arbetar i för hög temperatur blir trött och ineffektiv. Och många kunder som kommer in i en butik eller restaurang där det är för varmt vänder i dörren. Har du råd med det?

Vi fixar rätt inomhusklimat i dina lokaler!

JN Klimatkonsult kan hjälpa ert företag med energieffektiv luftkonditionering till era lokaler. För er och vår egen trygghet installerar vi bara anläggningar från kända tillverkare som Panasonic och LG.

Hur mycket kyleffekt behöver jag?

Det finns en mängd olika faktorer (t. ex. temperatur, fönster, isolering, värme- och ljuskällor) att ta hänsyn till vid dimensionering för luftkonditionering. Därför gör vi alltid en noggrann analys av förhållandena på plats innan vi lämnar förslag på anläggning. Undersökningarna görs kostnadsfritt i Göteborg med omnejd och säkerställer att du får en anläggning som svarar mot de behov som finns och som ger en energieffektiv och hållbar kyllösning.

Offert

Kontakta oss redan idag med din offertförfrågan! Ring 031-788 45 60 eller skicka e-post till oss på info(a)jnklimatkonsult.se.


 
  JN KLIMATKONSULT
Fältspatsgatan 3
421 30 Västra Frölunda
Tel. 031-788 45 60
info(a)jnklimatkonsult.se
FÖR FÖRETAG
Värmepumpar
Kyla till datarum/serverrum
Kyla till butik/salong/kontor
Uthyrning av AC
PRIVATPERSONER
Värmepumpar
Luftkonditionering
Service
Gratis analys
ÖVRIGT
Referenser
Om JN Klimatkonsult
Kontakt
Erbjudande